Kauppatuotteet

Käsintehdyt bataatti- ja perunasipsit kauppoihin

Tapahtumamyynnissä suosiota kasvattaneet Spiraalisipsit® ovat saatavilla nyt myös ruokakauppamyyntiin tarkoitetussa muodossa. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin tehtaallamme Helsingin Etelä-Haagassa.

Aloitimme juuressipsien myynnin tapahtumissa vuonna 2015 ja vähittäismyynti alkoi kesällä 2017. Pienenä sipsitehtaana tuotteemme huippulaatu ja tuoreus ovat toimintamme ydin. Olen sanonut monesti; ”Päivän päätteeksi – kaikki mitä meillä on – on tuotteen laatu”.

Teemme jokaisen erän käsin juuresten pesusta pakkaamiseen asti, hygieniamääräyksiä noudattaen.

Kuluttajille ruuan lisäaineettomuus ja raaka-aineiden laatu ja jäljitettävyys ovat valttejamme. Uskomme, että Spiraalisipsin® tuoresipsit vastaavat herkullisuutensa lisäksi juuri tämänhetken ruokatrendeihin.

Ruokakaupoille myytävien tuotteiden ravintosisältö on tarkastettu ja tuotteet on kehitetty säilymään kauemmin, kuin torimyynnin tuotteet. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita tai muita lisäaineita. Paistamiseen käytämme auringonkukkaöljyä ja maustamiseen Himalajan ruususuolaa.

Lastumme ovat:

  • tuoreita
  • lisäaineettomia
  • puhtaista raaka-aineista valmistettuja
  • gluteenittomia
  • vähäsuolaisia
  • vegaaniruokavalioon sopivia

Lataa tuotekuva (5 Mt): Käsintehdyt Bataattisipsit – yksi pussi

Lataa tuotekuva (1 Mt): Käsintehdyt Bataattisipsit – kolme pussia

Bataattisipsien ravintosisältö

Valmistusmaa: Suomi

Käsityönä valmistetut tuorebataattisipsit. Ainekset: bataatti (USA, lajike: covington), auringonkukkaöljy (Ukraina), himalajan ruususuola (Pakistan). Ravintoarvot per 100 g: energiaa 2411 kj/579 kcal, rasvaa 39,5 g joista tyydyttynyttä 4,0 g, kertatyydyttämättömät 12,9 g, monityydyttymättömät 21,0 g, hiilihydraatteja 51,0 g (joista sokereita 19,3 g), ravintokuitua 6 g, proteiinia 4,5 g, suolaa 0,92 g. Myyntiaika 30 päivää valmistuspäivästä.

Pakkauskoot

40g, 100g ja 200g

Lataa tuotekuva (5 Mt): Käsintehdyt Perunasipsit – yksi pussi

Perunasipsien ravintosisältö

Valmistusmaa: Suomi

Käsityönä valmistetut tuoreperunasipsit. Ainekset: Peruna (Suomi, lajike: rosamunda, viljelijä Petri Forsman, Isojoki), auringonkukkaöljy (Ukraina), himalajan ruususuola (Pakistan). Ravintoarvot per 100 g: energiaa 2198 kj/526 kcal, rasvaa 29,2 g joista tyydyttynyttä 3,0 g, kertatyydyttämättömät 8,2 g, monityydyttymättömät 16,6 g, hiilihydraatteja 60,9 g (joista sokereita 1,95 g), proteiinia 4,9 g, suolaa 0,63 g. Myyntiaika 30 päivää valmistuspäivästä.

Pakkauskoko

40g, 100g ja 200g

Tilaukset

Matti Martikainen
Spiraaliperuna Oy
Puh. 040 157 0115
info@spiraaliperuna.fi